PelajarPelajar
PenajaanPenajaan
InstitusiInstitusi
PenyelidikanPenyelidikan
Slider
  • Pelan Pembangunan Pendidikan Malaysia 2015-2025 (Pendidikan Tinggi)
  • MYREN-X

REDESIGNING HIGHER EDUCATION

Marketability, Lifelong Learning, Integrated Cumulative Grade Point Average, Online Learning

RESEARCH

Providing Information on Research Grants, Researcher Database, Research Projects, Innovation and Research Output, R,D,C&I Award Recognition, R,D,C&I Facilities in HLI and R&D Highlights

DATA SHARING

Public Sector's Data Dictionary (DDSA), Malaysia's Open Data, Information Request and Statistics

MEDIA & SUCCESS STORIES

Press Release, Speeches Text Collection, official Audio and Video Collection

e-PROCUREMENT

Advertising Notice Tender / Quotation and Result of Tender / Quotation

ANNOUNCEMENTS

Latest Announcements, Programs / Current Activities, Career Opportunities and Popular Topics

Privacy Policy

Your Privacy

Halaman ini menerangkan dasar privasi yang merangkumi penggunaan dan perlindungan maklumat yang dikemukakan oleh pengunjung. Sekiranya anda membuat transaksi atau menghantar e-mel yang mengandungi maklumat peribadi, maklumat ini mungkin akan dikongsi bersama dengan agensi awam lain untuk membantu penyediaan perkhidmatan yang lebih berkesan dan efektif. Contohnya seperti di dalam menyelesaikan aduan yang memerlukan maklum balas dari agensi-agensi lain.

Maklumat yang Dikumpul

Tiada maklumat peribadi akan dikumpul semasa anda melayari portal ini kecuali maklumat yang dikemukakan oleh anda melalui e-mel.

Penggunaan Kuki (Cookies)

Portal ini menghasilkan kuki, yang dikumpulkan oleh pelayar portal/laman web bagi membolehkan ia mengenali anda untuk kunjungan yang berikutnya. Kuki ini tidak menyimpan data anda secara kekal dan ia juga tidak disimpan di dalam cakera keras komputer anda. Kuki akan dipadamkan sebaik sahaja anda menutup pelayar anda.

Pautan kepada Portal/Laman Web yang Lain

Portal ini mempunyai pautan ke portal/laman web agensi Kerajaan dan agensi bukan Kerajaan yang lain. Dasar privasi ini hanya terpakai untuk portal ini sahaja. Perlu diingatkan bahawa portal/laman web yang terdapat dalam pautan mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza dan pengunjung dinasihatkan supaya meneliti dan memahami dasar privasi bagi setiap portal/laman web yang dilayari.

Pindaan Dasar

Sekiranya dasar privasi ini dipinda, pindaan akan dikemas kini di halaman ini. Dengan sering melayari halaman ini, anda akan dikemas kini dengan maklumat yang dikumpul, cara ia digunakan dan dalam keadaan tertentu, bagaimana maklumat dikongsi bersama pihak yang lain.

Print Email